Padel Revolution presenteert

EARLY BIRDS PADEL!

Waarom niet je dag beginnen met het perfecte spel? Early Birds Padel, voor de winnaars van de ochtend.

Padel Revolution presenteert

EARLY BIRDS PADEL!

Tossen in Venlo

Waarom niet je dag beginnen met het perfecte spel? Early Birds Padel, voor de winnaars van de ochtend.

Early Birds

Padel Toss Ochtend

In Venlo

Tossen?

Wie zei dat productiviteit alleen achter een bureau plaatsvindt? Wij zeker niet. Regel met je baas dat je de dag mag starten door aan je fitheid te werken en meld je aan voor onze Early Birds Toss.

Maar wat houdt dat in, ‘tossen’? Bij onze toss-ochtenden word je willekeurig gekoppeld aan een medespeler, ongeacht je speelniveau. Samen met je nieuwe teamgenoot speel je drie wedstrijden, elk een half uur lang. Wij zorgen voor de balans en matchen spelers op basis van hun niveau. Dit is dus een uitgelezen kans om niet alleen je padelskills te verbeteren, maar ook om nieuwe mensen te leren kennen.

Wat kun je verwachten?

Onze Early Birds Toss vindt plaats van 09:00 tot 11:00 uur. Het aantal speelrondes is afhankelijk van het aantal deelnemers. Zijn we met 16 spelers? Dan spelen we 3 rondes van 30 minuten, met een pauze tussendoor.

Zijn we met 12 spelers, dan zetten we 4 rondes op het programma. En voor slechts €15 per persoon krijg je niet alleen toegang tot dit unieke toss-event, maar verzorgen we ook een lekkere kop koffie of thee en een vers broodje om je dag energiek te starten.

Aanmelden kost je niets. We houden je op de hoogte zodra er meer informatie beschikbaar is. Tot snel op de padelbaan!

Kort samengevat

Schrijf je nu in!

Inschrijven is volledig gratis, zonder addertjes onder het gras. Zodra er meer informatie beschikbaar is, nemen we direct contact met je op. En maak je geen zorgen over je gegevens: we gebruiken deze alleen voor het communiceren van de Early Birds Toss informatie, niets anders.

Jessie Gebhardt
Author: Jessie Gebhardt

padel racket with ball

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Krijg als eerste de beste padel content in je mailbox!

X